Over mij

thomas-despeyroux-i_qs6f6y8ag-unsplash

Marketing, films en games

Als kind kreeg ik een GameBoy van mijn neef en sindsdien ben ik niet meer gestopt met gamen. Naast gamen verlies ik mijzelf graag in films en verdiep ik me in alles wat met marketing te maken heeft. In de ideale situatie combineer ik de drie werelden.

Freelance marketing en PR adviseur

Interesses

Van BioShock op de PlayStation tot Animal Crossing op de Nintendo Switch. Mijn game-interesses zijn breed. Datzelfde geldt voor film. Van Mommy tot Justice League, ik geniet van (bijna) alles wat film te bieden heeft.

Werkervaring

Als Marketing en PR consultant heb ik ruim ervaring opgedaan met het opstellen en uitvoeren van marketing- en pr-plannen. Als marketing manager heb ik ervaring met zowel strategie (segmenteren, positioneren en targeten) als de uitvoer

Opleiding

Communicatie- en informatiewetenschappen, Media & Business en NIMA C (bezig), mijn opleiding is doordrenkt van marketing, communicatie en PR.

Kies mij voor..

01.

marketing

Wie is je klant? Hoe maakt je klant keuzes en hoe zorg je ervoor dat juist jouw merk wordt gekozen? Een cruciaal onderdeel van meer verkopen is weten aan wie je verkoopt. Breng het in kaart.

02.

pr

Een sterk inhoudelijk verhaal geeft een merk allure. Bereik een groot deel van jouw doelgroep met een slimme PR-strategie en werk aan je zichtbaarheid en bekendheid.

Stuur mij een bericht